maanantai 23. tammikuuta 2012

Saksalaiset...









































































Sunnuntaina menin Lukretian ja Löffingenin Stadtmusikin kanssa bussilla kohti Konstanzin "Narrentreff:iä", eli siis isoa Fastnacht karnevaali kulkuetta. Oltiin siellä jo 10 maissa aamupäivästä ja kulkue alko noin 12. maissa ja kesti neljä tuntia. Yhteensä ryhmiä siellä oli 69 ja voin sanoa, et 20 jälkeen olisin voinu jo lähteä. Hauskaa siis oli, mut ku jaloista on lähteny kaks tuntia sitten tunto ja muutenki on läpijäässä ei oikeen enää jaksa kuunnella puhallinmusiikkia ja katella eri ryhmiä. Oltiin siis ulkona yhteensä 7 tuntia putkeen. Onneks kotona odotta host-äidin laittama tee ja lämpimän takan ääressä istuminen hyvä kirja kädessä!

Ainii ja lopetin tänää lentopallon! Totesin, et en tuu koskaa oikeestaa tykkäämään siitä ja ehkä kolmen kuukauden yrittäminen rittää. Voisin ehkä nyt alkaa käymään Annan ja Nadjan kanssa salilla ! Mites ois äiti ? Kuukaus maksaa 30 euroo. Vois päästä nyt jo eroon näistä vaihtarikiloista.

1 kommentti:

  1. uiii mäki meen ens viikonloppuna tommosee karnevaalijuttuun! ja kantsii käydä salil, aloin käymää pari viikkoo sit.. kyl huomaa ettei oo tehny oikee mitää noi ekat 3kk :DD ihan sairaan huono kondis

    VastaaPoista