perjantai 6. tammikuuta 2012

Kolmen kuninkaan pyhäpäivä

Eilen oli aika sählinkiä myrskyn takia, mut loppujenlopuks päätettiin, et mennään Hannah:n kanssa Annan luo. Anna asuu myös Löffingenissä,sen perheen pyörittämässä Gasthof hotellissa. Eilen se oli kiinni ja istuttiin yhdessä ravintolan puolella ja pelailtiin korttia. Joukkoon littyi illan kuluessa myös Dominik, Manu ja Tobi. Niitä en ennestään tuntenu mut ihan hauskaa porukkaa neki oli. Nukkumaan mentiin sitte ku pojat oli lähteny eli joskus kahden maissa. Nukuttiin kaikki kolme yhdessä hotellihuoneessa. Ihan hauskaa mennä jollekki yökyläilemään ja nukkua hotellihuoneessa. Vielä parempi syy siellä yöpymiseen oli se, et kotona meillä meni alakerrasta sähköt pois eli mun huoneessa ei olis ollu valoa, eikä lämmitystä. Onneks ne tuli tänää jo takasin.


Tänään tulin taas joskus 12 maissa kotiin, jolloin  meille tuli vieraiksi Antonin kummilapset. Syötiin schnitzeliä ja sain ekaa kertaa täällä kotona ranskalaisia(host-mama ei tykkää "roskaruuasta"). Tossa syötiin rauhallisesti, kahviteltiin ja vanhemmat kävi ulkona kävelyllä. Mä en tänää viitti oikeestan mennä ulos, siellä sataa niin paljon lunta ja tuuli viskaa sen kaiken suoraan naamaan ensimmäisellä sekunnilla ku astuu ulos ovesta.

Joten tänään chillailen vaan kotona. Kolmen tunnin päästä alkaa the voice of Germany ja ennen sitä voisin yrittää lukea kirjaa, joka pitäis lukea saksantunteja varten. Mennään katsomaan siitä kirjasta näytelmä joskus loman jälkeen ja sen takia se pitäis lukea loman aikana. Olis varmaan korkea aika alottaa edes parilla ensimmäisellä sivulla. Jotenki vaan luen paljon mielummin Harry Pottereita saksaks, tällä hetkellä on jo kolmas menossa ja yritän lukea kaikki läpi tän vaihtovuoden aikana !

2 kommenttia:

  1. Toi on ihan sika hyvä kirja!!! :DDD luettiin se koulussa ysillä <3

    VastaaPoista
  2. hehh :DD haluisiks tiivistää sen? en millää jaksais lukee sitä :D:D Sain eile joku 60 sivuu luettuuu

    VastaaPoista