lauantai 15. lokakuuta 2011

Freunde mit Gewissen Vorzügen

Keskiviikkona  en loppujenlopuksi ollukkaan pingis treeneissä. Kävin kyllä Sporthallenilla, mut oltiinki siellä väärään aikaaan, jolloin oli lasten pingis treenit. Pari tuntia myöhemmin olis ollu vähän vanhempian treenit, mut olin liian laiska enään raahautuakseni sinne. Harjoittelin espanjan sanakokeeseen ja juttelin Rassen kanssa skypessä ja pitäkää Matiaksen kaa hauskaa Roomassa!

Torstai  koko aamupäivä meni kotona migreenin kanssa taistellessa. Ihme et kesti näinki kauan ilman ainuttakaa migreenistä päivää. Kun joskus kahden maissa pääsin ylös sängystä päätin ryhdistäytyä ja tehdä kunnolla yhteiskuntaopin läksyt. Kahden tunnin kääntämisen ja lukemisen jälkeen olin saanu ymmärrettyy kaks sivua tekstiä ! Olin kyl aika ylpeä, koska en mä oo koskaan opetellu mitään poliittista sanastoa saksaks ja ne kaks sivuu kerto eri Bundeslandien vaali ja kansanedustajien valitsemisesta. Ei ollu mitään helppoa tekstiä ees saksalaisille. Illalla oli jo sen verran parempi olo, et päätin mennä kokeilemaan toisia lentopallotreenejä. Ne treenit oli " vapaata lentopalloa ", eli sinne tulee vähä kaikenikäsiä pelaamaan. Olin siellä reilusti nuorin koska toisiks nuorimmat oli varmaan 25-30 vuotiaita ja vanhimmat oli noin 60-65 vuotiaita, mut ei se mitään ! Opin ainaki paljo enemmän ku edellisissä treeneissä ja ne kaikki oli tosi kannustavia ja mukavia!

Eilen  tehtiin Michaelan kanssa aika spontaani reissu Freiburgiin leffaan. Oltiin aiemmin puhuttu et tehtäis jotain perjantaina, mut lähettiinki sit Freiburgiin ! Käytiin Nordseessä syömässä ja katottiin Freunde mit Gewissen Vorzügen. Siin oli näyttelijöinä Justin Timberlake ja Mila Kunis. Eka leffa, jonka oon tääl saksas nähny leffateatterissa ja ymmärsin kaiken joitaki pieniä sanoja lukuunottamatta!  Meiän juna lähti vasta 21.10 nii käveltiin siinä noin tunti ympäri Freiburgia.


Tänään nään paria koulukaveria ja mennään johonki Kilbigiin Bräunlingeniin! Ei kyllä oo vielä oikeen mitään hajua, et mikä se on, mut sen näkee sitte !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti