sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Bara för att jävlas






Nyt on taas viikko kulunu viika postauksesta. Haluisin postailla useammin, mut aika vaan kuluu niin nopeesti ! Asioita tapahtuu, enkä oikeen vieläkään ymmärrä, et oon täällä oikeesti vuoden. On vaa ollu tosi sekavii tunteit täl viikol, mut oikeastaan vaan positiivisia ! En vaa vielä ota niistä itekkään selvää.

Tällä viikolla on alkanu kylmenemään. Viime viikolla oli vielä suunnilleen 25 astetta ja nyt on 3-13. Eilen näin täällä ensimmäistä kertaa lumisateenkin. Muuten tää viikko on sujunu tosi hyvin. Koulussa ymmärrän koko ajan paljon paremmin ja perjantaina viittasin ensimmäistä kertaa saksan tunnilla. Viittasin jopa kakski kertaa.

Tosiaan Thea tuli perjantaina koulun jälkeen Löffingeniin meille viikonlopuks, koska mun host-vanhemmat ja siskot oli poissa viikonlopun. Esittelin sille Neustadtia, käytiin ostoksilla ja vähän syömässä. Mentiin aika aikasin kotiin,katottiin leffaa ja juteltiin. Oli tosi rentouttavaa päästä välil puhumaan ruotsia. Ja puhumaan ilman, et täytyy joka lauseen rakennetta ja sanavalintoja miettiä.

Lauantaina nähtiin taas koko vaihtariporukalla Freiburgissa ja Riitta ( meidän yhteyshenkilö) esitteli meille Freiburgia. Käytiin syömässä ja käytiin Freiburgin kirkon tornissa.  Oli hauska kuulla muiden kokemuksia ja miten muilla oli menny. Päivä oli muuten tosi onnistunu, paitsi sään osalta. Sato miltei koko päivän ja ol kylmä. Ei ihme et mulle tuli nuha ja Joelki tais tulla kipeeks.

Kattelen täs samaa aikaa Famea saksaks ja kohta pitää mennä nukkumaan. Huomen alkaa taas uus viikko !

3 kommenttia: