sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Schlosskeller

Perjantain teatteriesitys oli mulle ainaki tosi positiivinen yllätys! Käytiin siis kattomassa Der Besuch der alten Dame, jota ollaan tässä viimesen kuukauden aikana analysoitu ja luettu. Olin odottanu et se on tosi vanhanaikanen esitys, mut nähtävästi Freiburger Theater oli päättäny tehä siitä vähän oman versionsa. 
Esityksen jälkeen käytiin jätskillä ja syötiin niitä matkalla asemalle niin, et Katharina oli niin jäässä, et loppujenlopuks Julia syötti sille loput sen jäätelöstä.

Mutta siis eilen chillailin Hannah:n luona koko aamupäivän ja neuloin mun intiaanipukuun eri kuvioita. Huomasin, etten oo tehny mitään käsityöasioita moneen vuoteen koska tein samaa kuviota noin neljän tunnin aikana, eikä sitä koko kuviota edes paljoa huomaa. Illalla meillä oli taas ongelmia päättää, että minne mennään ja miten. Joka kerta tääl on sama ongelma, koska julkisia ei mee ja joutuu aina vanhemmilta kyselemään kuka haluis tulla yhdeltä yöllä jostain hakemaan. Lopulta saatiin kaikki kyydit kasaan ja mentiin Friedenweileriin, Schlosskelleriin ja tällä kertaa päätin ottaa kameranki mukaan. Huono puoli siinä oli, et ku yritti ottaa kuvia tuhat muuta ihmistä änkee takaa samaan kuvaan.

Nyt kattomaan Umzugia Dittishauseniin perheen kanssa ! Bis später






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti