maanantai 27. helmikuuta 2012

Loma

Kouluun on tänään palattu, mutta voisin vähän kerrata viime viikon päivien tapahtumia! Joten jo aiemmin mainitsin Sara tuli tänne maanantaina ja oli ihan sanoinkuvaamattoman hieno fiilis nähä sitä taas. Ollaan kasvettu yhessä ja korkeintaan oltu näkemättä toisiamme pariin viikkoon ja nyt aikaa oli kulunut jo melkeen puolisen vuotta.

Maanantai:
Lähin Stuttgarttiin hakemaan Saran, en autolla vaan ihan junalla, mut sekin meni ihan mukavasti vaikka se matka kestääki noin kolme tuntia. Lentokentällä sain jonki aikaa etsiskellä oikeeta terminaalia, mut löyty se viimein ja Sara siinä samalla. Kotiin tultua täällä oli koko kaupunki vielä Fasnacht tunnelmissa ja kulkuekki kiers pitkin kaupunkia. Varmasti hyvä ensivaikutelma. Illalla mentiin kiertämään kaupunkia ja Saraki tutustu johinki mun koulukavereihin, vaikkei ne kauheen mielellään enkkua puhuneetkaan. Pukuna toimi tällä kertaa Bayerilainen "Dirndl" ja Sara lainas mun pandapukua! Saralle se puku sopi viel paljo paremmin ku mulle.




Tiistai:
Mentiin koko perheen voimin heti aamupäivästä Unadingeniin (sekin kai tavallaan kuuluu Löffingeniin) kattomaan kulkuetta. Ite en välttämättä yksin olis enään menny mukaan, mulle riitti iha pariki kappaletta, mut tuli siinä kuitenki jotain uuttaki koettua nimittäin pari "pirua" päätti ottaa mut ja Saran mukaan niien kulkuevaunuun ja meiän piti seisoo ison kiikkuvan kattilan reunalla joka savus. Meinasin yhessä vaiheessa jo melkeen tukehtua ku päätettiin hypätä pois ja juosta takas ja koko host-perhe meinas melkeen haljeta naurusta. Kulkueen jälkeen mentiin perheen kanssa syömään Schnitzeliä ja siinä se loppuilta meniki.



Keskiviikko:

Keskiviikkona oli tosi kaunis ilma ja päätettiin mennä pulkkamäkeen ja tällä kertaa ketään ei onneks sattunu ! Mentiin eka junalla Titiseehen ja yritettiin löytää tietty bussi rodelbahnille, muttei me sitä tietenkää löydetty joten lähdettiin ensiks Feldbergille.  Sen jälkeen mentiin takas Titiseehen ja sieltä löydettiin bussi pulkkamäkeen ! Sää oli hyvä ja oli muutenki tosi onnistunu reissu !




 Torstai ja perjantai:
Pyörittiin päivä kokonaan Freiburgissa ja käytiin Titiseessä syömässä Apfelstrudelia ! Ostin jopa pari leffaaki; Inceptionin vihdoinki ja Männerherzenin (saksalainen leffa).  Sitte viikko alkoki jo olemaan ohi ja perjantaina lähin saattamaan Saraa Stuttarttiin jossa lähtiin vielä muita vaihtareita nopeesti. Oli kyl tippa linssissä ku piti lähteä mut hei alle neljä kuukautta enää !

Viikonloppuna en kauheesti lähteny kotoota mihkään. Koko lauantain istuin koneella kotona koska mulla vihdoin alko netti toimimaan omassa huoneessa ja sen kunniaks skypetinki melkeen pari tuntia Lindan kanssa. Sunnuntaina olin sensijaan Tobiaksen luona kattomassa leffoja ja oli iha hyvä lopetus hauskalle lomalle.
Nyt taas koulutöihin (vaikken siellä oikeesti mitään tee), mutta ainaki voin näyttää siltä et tekisin jotain !
Toivottavasti teillä kaikilla oli hauska loma :)!





1 kommentti:

  1. hei vitsi mä haluun apfelstrudelia :( se oli SE juttu mitä tuli ekana ikävä itävallasta!!

    VastaaPoista