maanantai 7. marraskuuta 2011

Syysloma ja Frankfurt am Main 1.

Meillä täällä Baden-Württembergissä oli viime viikolla syysloma ja oli kyl tosi onnistunu loma !
Perjantaina Aino tuli meille tänne Löffingeniin ja hengailtiin täällä meillä maanantaihin asti, jolloin mentiin Neustadtiin Halloween juhliin ! Juhlat oli tosi onnistuneet, kaikki tanssi ja oli mukana, paljo tuttuja ja paikkaki oli ihan mukava ! Käytiin sen jälkeen vielä mun host-veljen kanssa täällä Löffingenissä jatkoilla.

Tiistaina mun ja Ainon piti herätä aikasin, edellisestä illasta huolimatta koska oltiin luvattu tehdä makaronilaatikkoa ja leipoa pullia ! Siinä sitä ruokaa väsättiinki yli kolme tuntia ja todettiin et meiän paikat ei todellakaan oo keittiössä, vaikka lopputulos olikin hyvä ! Koko perhe tykkäs ruuasta, ja mun nuorempi host-sisko Valeria pyys et opetan sitä leipomaan pullaa !



Loppuilta meni pakkaillessa ja stressaillessa, et mitä otan Frankfurttiin mukaan. Ja lopulta olin paljo myöhemmin nukkumassa ku mitä mun piti.

Keskiviikko aamuna lähettiin klo. 09.10 Löffingenistä junalla kohti Frankfurttia ! Meidän matkassa oli kuitenkin jonki verran vaihtoja joten ei se matka ihan yhteen putkeen mennyt. Freiburgiin mennessä oli 2 vaihtoa tietöiden takia ja sieltä Frankfurttiinkin oli kaksi vaihtoa. Perillä oltiin lopulta klo. 14.20 ! Matka meni tosi nopeesti, varsinki ku ei joutunu yksin matkustamaan !

Perillä oltiin melko paniikissa, ettei löydettäis Nicolinaa koska kellään meistä ei ollut sen numeroa, mut onneks se seisoskeli siinä asemalla ja odotteli meitä info-pisteen luona ! Käytiin siinä välissä checkaamassa hotelliin sisään, koska Thean juna oli myöhässä. Ei kauheesti tehty mitään sinä päivänä, oltiin kaikki iha poikki. Shoppailla kyllä jakso kuitenki ja käytiin illalla kreikkalaisessa ravintolassa syömässä !



Kirjotan loput toiseen postaukseen kohta ! Muuten tulee liian pitkä teksti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti