keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Christmas in the air

Oikeestaan kyl vaa sumua ja kosteaa ilmaa, mut tuli vähä talvinen fiilis ! Kävin tänää Hannahin kanssa Freiburgissa joulumarkkinoilla ! Siel oli tosi jotenki lumoava tunnelma, jossei laske mukaa väentungosta, jota joissaki paikoissa oli.



Oli iha mielettömän näköst, ku toi mies teki pieniä hyrriä, ja miten ne muodostu. Tuijotettiin tota varmaa 5 minuuttia.
Sain palautettua nettikaapelin, ostettua Joelille synttärilahjan ja koko perheelle joululahjat ! Oon kerranki niin tyytyväinen, kuinka nopeesti ja kätevästi sain kaikki lahjat ostettua ja onnistuin viel hyvinki !Hyvä minä.
Joelilla on siis synttärit sunnuntaina, ja me kaikki vaihtarit mennään niille ens viikonlopuks vähä viettämään niitä ! Saan taas puhuu Suomee ja ehkä opin taas et verbit ei tuu Suomen kieles lauseen loppuun. Alkaa nimittäin tää suomenkieliki pikku hiljaa kärsii, ja viel enemmän ruotsinkieli (puolet sanoist meinaa tulla saksaks).

Huomenna mennään yh:n ryhmän kanssa Sparkasseen luennolle, ja siihen menee 3 oppituntia ! Oon itseaisas aika innoissani, koska ymmärsin tänää Yh:n tunnilla paremmin pari tehtävää ku yks Daniel, joka on tosi hyvä yh:ssa! Mut nyt lepäilemään ja lukemaan Cosmoo, joka löydettiin Hannahin kanssa junasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti