keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Freiburg im Breisgau



Tänään meillä ei ollut normaalia koulua ollenkaan, vaan joillakin luokilla oli "Wandertag" ja muut luokat, kuten mun luokka meni Freiburgiin. Siellä meillä oli historiallinen esittely Freiburgin hirttomiehestä ja hirttämisestä ja prostituutiosta. En ymmärtänyt paljoakaan, koska esittelijä( joka näytteli hirttäjää) puhui murteella. En kyllä itseasiassa olisi halunnukkaan tietää lisää.

Esittelyn jälkeen menimme Lukretian, Salomen, Ricardan ja Venessan kanssa Nordseehen syömään ja sen jälkeen ostoksille. Freiburgissa on esimerkiksi Pimkie, New Yorker ja H&M.  Ostin pikkuveljelleni syntymäpäivälahjaksi pari t-paitaa jotka laitoin myöhemmin Neustadtissa postiin.

Salome und ich !

host-sisko

hirttäjän talo, joka tuo epäonnea






 Lähdimme Freiburgista Neustadtiin, jossa käytiin Micaelan ja Julian kanssa jätskikahvilassa, jonka jälkeen menin täällä ensimmäiselle hiphop tanssitunnille. Opettaja oli aika koominen ja tanssi ei ollut aivan sitä mitä olin ajatellut, mutta katellaan vielä. 

Huomenna menen keskustelemaan vaihtareista vastaavan opettajan kanssa lukkaristani. Voisin ehkä siirtyi 11:toista luokalle !


1 kommentti:

  1. mee kattoo mun blogista "Freiburg" postaus, onks se sama mies ku teijän opas?? :D:D ainaki se on näyttäny meille ihan samat jutut ku teillekki :D!

    VastaaPoista