sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Berlin

Hei! Pahoittelen heti tähän alkuun sitä, etten oo melkeen kuukauteen kirjotellut mitään. Ei oo vaan ollut mikään kirjotusfiilis ja aikaki on menny nii nopeesi.Täs viimeaikoina on tapahtunu vaikka mitä, tai no ainoa suuri asia oli, et käytiin yh:n ryhmän kanssa Berliinissä, josta tuun nyt kirjottamaan. Muuten oon vaan pyörinyt täällä kavereiden kanssa,käyny shoppailemassa Strasbourgissa ja käväsin Ranskassa perheen kanssa, mut niistä laitan kuvia myöhemmin.

Oltiin siis Berliinissä 25-28.4 ja oli tosi raskas, mut hyvä reissu ! Kerroin jo, et se oli opintomatka yhteiskuntaopin ryhmän kanssa se kuvaa aika hyvin koko matkaa. Käytiin eri ministeriöissä, Bundestagissa, Budesratissa, vanhan muurin luona (jossa meillä oli opaskiertue), holokaustimuistomerkin luona, poliittisesti suuntautuneessa kabareessa... Eli meidän aikataulu oli aika tiukka. Oon enimmäksee nähny Berliinistä tätä poliittista puolta, mut siitä mitä siinä kävellessä ja kierrellessä näki nii Berlini on tosi hieno kaupunki. Ei samalla tavalla hieno ja kaunis ku esimerkiksi Pariisi, mut silti siinä on tietty vivahde jostä mä tykkäsin tosi paljo ja pidemmän päälle viihtyisin siellä itseasias varmasti paljon paremmin kuin Pariisissa.

Oli ihana tutustua siellä joihinki ihmisiin paljo paremmin ja mun mielipiteet tietyistä ihmisistä muuttu ihan täysin. Ehdin myös keskiviikkona näkemään Felixiä, joka muutti täältä etelästä Berliiniin alkutalvesta. Perjantai iltana meillä oli vapaaata ja ehittiin myös chillailemaan porukalla. Käytiin ensin shoppailemassa ja myöhemmin istuttiin iltaa Spreen varrella ja jatkot oli hotellin kattoterassilla. Laitan tällä kertaa kaikki kuvat tähän samalla kertaa, toivottavasti tästä ei tuu liian pitkä!

Ensimmäinen ilta Fabianin, Felixin, Magnuksen ja Julian kanssa

kattoterassin näkymä






Holokausti museo






Bundesrat






Oon muute alle kahden kuukauden päästä jo kotona ! Panic. No, mut siis oon tosi ilonen, et lähin mukaan Berliiniin. Olis jälkeenpäin harmittanu varmaan tosi paljon, jos en olis lähteny. Nyt meen tästä nukkumaan ja päivittelen lisää tässä lähipäivinä! Jos en oo kauheen laiska niin ehkä jopa huomenna! Hyvää yötä kaikille ♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti